UHR med webbplatserna Studera.nu och Antagning.se finns normalt på flera mässor i landet under året. Nu har vi ställt om till att enbart delta digitalt med anledning av covid-19, vilket gör mässorna tillgängliga för fler. Oavsett var du bor kan du besöka oss på Sacos digitala studentmässa.

Sacos studentmässa i december 2021 arrangerades helt och hållet digitalt precis som hösten 2020 och våren 2022.

UHR:s monter hösten 2021 och våren 2022

Här finns information via text och film som kan underlätta ditt studieval och du kan se och lyssna på webbinarier om högskolestudier och anmälan, både i Sverige och utomlands via våra utbytesprogram.

Webbinarier för både elever och vägledare

För dig som är intresserad av studier i Sverige visas fyra kortare webbinarier på olika teman. De handlar om antagningsstatistik, behörighet, hur du rangordnar dina sökalternativ och hur du anmäler dig. 

Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHR:s utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur kan man söka, kostar det någonting och vilka är vinsterna?

För studie- och yrkesvägledare har vi ett webbinarium där vi berättar mer om de nya reglerna för tillträde till högskolan som börjar gälla 2022.

Du hittar webbinarierna i vår digitala monter.

Digital vårmässa 15-16/3, 2022

Den 15-16 mars, 2022 bjöd SACO in till en digital vårmässa. Då var det fokus på högskoleanmälan och hur du antas till högskolan. 

När? Mässan gick live igen kl. 13-19 den 15-16/3, 2022
Var? Saco Studentmässa 2021 (sacomassan.se)
Hur? Eftersom mässan var digital kunde du besöka den oavsett var du bor.

Det ännu inte klart med upplägg på Saco studentmässa för hösten 2022. 

Håll utkik här på vår webbplats eller besök Saco studentmässa för mer information. 

 

 

Sidan uppdaterades 2022-05-23